VÅRT Sortiment

Vi har lång erfarenhet och stort kunnande inom glasbranschen, med egen produktion av isolerglas och härdglas, skärning och bearbetning av ett mycket stort sortiment med olika planglasprodukter. Vi erbjuder även ett stort sortiment med tillbehör samt plast för grossistförsäljning.

För att förhindra brandspridning och minimera skador vid en eventuell olycka så används ofta brandskyddsglas i olika varianter. Vi arbetar med ett komplett utbud av brandskyddsklasser.

Läs mer >>

Betydelsen av en trivsam hem och arbetsmiljö är viktig. Då buller i olika former är ett växande problem så finns det idag olika lösningar på att reducera buller.

Läs mer >>

Glas i inredning och design är en växande produkt, både interiört och exteriört. Med dagens produktionstekniker går det att skapa unika och varierande miljöer med färg och ljusinsläpp i fokus.

Läs mer >>

Smutsavvisande glas är ett bra alternativ när det av tekniska själ är svårt att komma åt med rengöring eller om man bara vill ha en enklare tillvaro.

Läs mer >>

Kombination av ljusinsläpp och bra värmeisolering är idag möjligt med de avancerade glas som finns. Med de energisparkrav vi har idag så är det en självklarhet att välja en energieffektiv lösning.

Läs mer >>

Säkerhets- och skyddsglas används i alla applikationer där man vill skydda från personskada alternativt inbrott till beskjutning. Det finns en mängd olika klassningar av glasen beroende på skyddsnivå.

Läs mer >>

Med vårat unika lager av ovanstående produkter kan vi med korta ledtider erbjuda isolerglas med alla tänkbara funktioner.

Läs mer >>

Vi tillhandahåller ett brett Polykarbonat och Akryl samt har möjligheter att göra de flesta typer av bearbetningar. Vi har även ett av sveriges bredaste sortiment av akrylrör.

Läs mer >>

Glasräckesystem –Vertigo Horisont

Lackat glas –Vertigo Spectra