Nyheter på RB Glas & Plast

Säljare och ordermottagare sökes

Vi söker en säljare och ordermottagare med sinne för administration och kundrelationer

RB Glas och Plast är ett lagom stort företag med omfattande kundfokus och en enorm förmåga till problemlösning. Vi tillhandahåller och vidareförädlar planglas och plast till glasmästare och andra återförsäljare i och kring Göteborgsregionen. Vårt team i Partille består av 19 personer som arbetar med försäljning, rådgivning, produktion, lager och distribution. Vi är en del av Glasgruppen som är en familjeägd koncern med dotterbolag i Örebro, Stockholm och Göteborg.

Arbetsbeskrivning

Som säljare och ordermottagare på RB Glas och Plast ingår du i vårt glada team på 19 personer varav 4 arbetar med försäljning. Arbetsuppgifterna innebär att ta emot och registrera inkommande order och agera som kundernas bollplank i diverse frågor som rör våra produkter, främst planglas. Offertberedning och uppföljning är också en viktig del av arbetet såväl som kundbesök i Göteborgsregionen. Våra kunder, som är det viktigaste vi har, är mycket integrerade i vår verksamhet och därför är det viktigt att du gillar och är duktig på att skapa bra relationer.

Att jobba som säljare på RB innebär en kombination av administration, produktrådgivning och relationsbyggande. Vi eftersträvar en mycket hög kvalitet och leveranssäkerhet vilket du påverkar genom att säkra kvalitén på order in i systemet. Därför är det bra om du är noggrann av naturen och en effektiv administratör.

Vem är du?

Vi arbetar mycket nära våra kunder för att lösa deras problem och utmaningar och som säljare har du en tät dialog med produktion och lager för att hitta bästa lösningen för kunden. Du bör därför vara prestigelös som person, med mycket god samarbetsförmåga. Lite tävlingsinstinkt skadar inte heller och gör livet roligare!

Orderregistrering och offerthantering är en stor del av arbete vilket kräver effektivitet och noggrannhet. Vi arbetar med korta ledtider och arbetstoppar vilket innebär att jobbet periodvis kan vara stressigt och ryckigt. Därför tror vi att du kan prioritera och arbeta under stress utan att ge avkall på arbetskvalitén.

Du har gärna som lägst gymnasieutbildning men personliga egenskaper och intresse för materiallära/teknik är viktigast.

Vi hoppas att du vill bli en del av vår ”företagsfamilj” där vi vill kunna ha roligt på jobbet, känna engagemang, glädje och delat ansvar.

Vi erbjuder dig:

• tillfället att få lära dig allt om de fantastiska materialen glas och plast
• ett grymt bra gäng här i Partille, men även kollegor och bollplank i Örebro och Stockholm
• underbara men krävande kunder

Som person bör du ha:

• fallenhet för administration
• driv & engagemang
• intresse att lära dig mer om våra produkters egenskaper
• stor social förmåga

Din erfarenhet behöver bestå av:

• administration/orderläggning
• säljerfarenhet (gärna från teknik- eller byggbranschen)
• långsiktiga kundrelationer och problemlösning
• erfarenhet från planglas eller närliggande bransch är meriterande

Välkommen med din ansökan (märkt ”säljare”) till lisa.stenport@glasgruppen.se. Då urvalsprocessen sker löpande får du gärna skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 december. Läs mer om oss på www.rbglasplast.se och ring gärna Lisa för frågor, 0707 96 93 13