Nyheter på RB Glas & Plast

Nu söker vi en lastbilschaufför!

Nu söker vi en lastbilschaufför!

Vill du arbeta i ett glatt gäng på ett mindre företag där du är en viktig del för företagets framgång? Är du dessutom serviceinriktad, social och gillar att ta i där det behövs så hoppas vi att du söker till oss!

Om Uppdraget
Som chaufför hos oss är man företagets ansikte utåt och träffar våra kunder dagligen. Du har en viktig uppgift att ge kunden den bästa tänkbara upplevelsen av service vid leverans. Våra kunder finns främst i Göteborgsregionen och arbetet sker dagtid.

Om du önskar kan du kombinera chaufförsjobbet med att arbeta inne på vårt lager med lossning, packning och service till avhämtningskunder.

Vidare kommer du att:

  • Vara behjälplig vid lossning och hantering av returemballage och reklamationer vid hemkomst till eget lager.
  • Sköta daglig tillsyn och mindre underhåll på lastbilar samt rapporterar eventuella fel och brister till närmaste chef.
  • Vi är ett litet företag där vi hjälps åt och det är viktigt att vilja hugga i där det behövs.

Om Dig
Vi söker dig som har C- och BE-körkort samt krankort. Du är lösningsorienterad och tar ansvar för att arbetsuppgifter blir utförda med god kvalitet.

För att trivas bör du vilja arbeta enligt företagets värderingar: engagemang – mod – ödmjukhet – ansvar.

Om RB Glas & Plast

RB Glas & Plast AB tillverkar och säljer olika planglasprodukter såsom härdat glas, lamellglas, inredningsglas och isolerglas. Vi är även duktiga på planplast och tillbehör. På RB är vi ca 20 medarbetare och vi ingår i Glasgruppen med systerföretag i Stockholm och Örebro.

Start: Omgående                         Omfattning: Heltid

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lisa Stenport, 0707-96 93 13. Intervjuer sker löpande och du är välkommen att skicka ansökan till lisa.stenport@glasgruppen.se.